1/7 – 5/7: Tenniskamp voor kids en teens

Er kan nog ingeschreven worden voor het tenniskamp in juli. Tijdens het tenniskamp in juli wordt er minstens 3 uur per dag getennist. Jongens en meisjes van 5 tot 16 jaar en van elk niveau zijn welkom. Aan het begin van het kamp worden de kinderen ingedeeld in groepjes van een gelijk niveau. De lessen worden gegeven door gemotiveerde tennisleraars onder leiding van Jonas Hemgenberghs.

Het kamp start elke dag om 10u en stopt om 15u. Voorbewaking is mogelijk vanaf 9u30, nabewaking tot 15u30. Van 12u tot 13u is het middagpauze, de lunch is inbegrepen in de prijs. Geef je kinderen wel genoeg drank mee voor tijdens de lessen.

Deelnameprijs voor leden van KTC bedraagt 120 euro, voor niet-leden 140 euro.

Inschrijven via http://bit.ly/KTC-tenniskamp-juli.

Het tennis-omnisportkamp van augustus is al volzet.

Voor meer info over de kampen, contacteer Jonas via jonas@ktc.be.