Interclub: dames 95 punten zijn kampioen van België

KTC-dames 95 ptn zijn kampioen van België! Ze wonnen de finale van Lebbeke (Oost-Vlaanderen). Hiermee schrijven ze geschiedenis, want het is voor het eerst in het bestaan van de club dat we nationale kampioenen kunnen vieren. Dikke proficiat dames!

En vieren doen we op zaterdag 28 september. Overdag worden de finales van het clubkampioenschap gespeeld. Bekijk hier de tabellen: https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=49414.

Na de wedstrijden is er vanaf 18.30 uur een warm buffet voorzien aan 21 euro: verse soep – brood – boter – saladebar – stoofvlees op grootmoeders wijze – vol au vent – kroketten en frietjes – rijstpap en chocomousse. Inschrijven vóór donderdag 26 september om 20 uur via info@ktc.be of aan de toog in de Zwarte Hond.

Na het buffet, rond 20 uur, huldigen we de clubkampioenen én de KTC-ploegen die dit jaar kampioen speelden in hun reeks: de Beker Clausploegen en onze dames 95 punten. Daarna barst het feest helemaal los! Net als op de avonden van het dubbeltornooi maken we er een leuk feestje van. Kies zelf de muziek waarop je uit de bol gaat! Vergezeld van de nodige hapjes en drankjes, feesten we door tot in de vroege uurtjes …

Hup hup hup KTC!