11/04: Kick Off Day 2020 met jeugdinitiatie

Zaterdag 11 april 2020 trappen we het nieuwe tennisseizoen op KTC officieel in gang.

We gaan van start om 14 uur met een gratis tennisinitiatie voor jeugdleden van 5 tot 16 jaar. Je kan deelnemen om 14 uur of om 15 uur. Ook kinderen die (nog) geen lid zijn, zijn welkom. Graag sportschoenen dragen zonder ribbels. Heb je zelf geen tennisracket? Geen probleem, wij voorzien er voldoende.
Inschrijven doe je via https://forms.gle/R8f7eraufZsVFUsC8.

Om 16 uur houdt de voorzitter een korte openingsspeech, waarna het de beurt is aan de volwassenen om van de verse gravel te proeven. Iedereen is welkom. Ook niet leden kunnen van de gezellige sfeer op onze club te komen proeven en een balletje te slaan tijdens vriendschappelijke dubbelwedstrijdjes. Inschrijven is niet nodig.

Bestuursleden zijn de hele namiddag aanwezig om jullie vragen te beantwoorden over de werking van KTC, het reserveringssysteem, de activiteiten en de voordelen van het lidmaatschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *